BENVINGUT A BOUNCE

MOLT MéS QUE TRAMPOLINS!

La nostra revolució tracta d´inspirar a tots a oblidar les coses series per un temps … i submergir-se en una atmosfera d’adventura i diversió. Estem obsessionats amb el servei al client. Busquem al món el personal més apassionat, amigable i inspirador per ajudar a oferir al client una experiència veritablement increïble.

La missió Bounce és inspirar moviments, expressió creativa i connexió humana. Aquesta és la nostra resposta a un món que creiem que s’està tornant cada vegada més inactiu i socialment desconnectat. Cada espai de Bounce és un Parc d’Adrenalina que comprèn al voltant de 7.000 metres quadrats de trampolins interconnectats, característiques d’aventura, matalassos i borses d’aire.

Al 2012 vam obrir la nostra primera seu a Melbourne (Austràlia) i BOUNCE ara opera en més de 20 llocs a 10 països.

  • Donem la benvinguda al voltant de 3 milions de clients cada any i acollim més de 30.000 festes d´aniversari per a menors. Ens encanta la festa!
  • Tenim una base de clients diversa que abasta des de preescolars, grups escolars i adolescents fins a esportistes d’elit, entusiastes de la classe de condicionament físic i grups corporatius.

Miri al seu voltant i tothom està divertint-se, ja sigui corrent per The Wall, llançant-se al BIG BAG o a la zona del Free-Jump.

Pot ser tan fàcil o tan desafiador com desitgis: un camp d’entrenament per acrobàcies aèries esportives, un lloc per relaxar-te i observar l’acció, o simplement una forma d’exercici que et permet cremar energia sense adonar-te’n de que estàs en mig d’un exercici cardiovascular. I el nostre personal sempre està aquí per oferir consells de seguretat i mostrar-te alguns moviments en el camí.

Revisa els horaris de les sessions i reserva tu mateix.