Festes D'aniversari BOUNCE

Ja hem organitzat més de 100.000 Festes d’Aniversari a 30 parcs BOUNCE arreu del món.

Cada festa BOUNCE és única, increïble i totalment diferent. El nostre treball com a amfitrions és assegurar-nos que tu i els teus amics tingueu la millor festa D’ANIVERSARI A BARCELONA.

Ens encargarem que tots els nens gaudeixin per igual, sense generar cap problema per als pares. BOUNCE és el millor lloc per a celebrar les festes infantils.

A PARTIR DE 19€

Festa Junior

FESTA D’ANIVERSARI JUNIOR

Hem agafat la nostra fòrmula dels aniversaris i l’hem readaptat especialment per als Junior Jumpers. Les nostres festes BOUNCE Junior estan centrades en el joc actiu, inclòsos els jocs que han estat adaptats al nostre futur programa d’entrenament Mini BOUNCE Squad. És perfecta per a nens entre 3 i 6 anys a Barcelona.

FESTA Classic

FESTA D’ANIVERSARI CLASSIC

Les nostres Festes d’aniversari BOUNCE Classic estan centrades en jocs divertits en els quals tothom pot participar.
Oferim la millor experiència per al teu aniversari a Barcelona!
Contem amb la millor fòrmula en festes, posant a l’abast les millors àrees de BOUNCE per a nens d’entre 7 i 10 anys.

Festa Freestyle

FESTA D’ANIVERSARI FREESTYLE

Les nostres festes d’aniversari BOUNCE Freestyle estan enfocades en jocs de desafiament d’aventura i activitats en equip que et portaran al següent nivell. El nostre treball com a monitors de Freestyle és assegurar-nos que tu i els teus amics tingueu una experiència VIP i gaudiu de les àrees més increïbles de BOUNCE a Barcelona (a partir de 11 anys).

ASSEU-TE I RELAXA’T, NOSALTRES ENS ENCARREGUEM!