Flight Squad BOUNCE camas elásticas

BOUNCE FLIGHT SQUAD

BOUNCE Flight Squad és un programa d’acrobàcies sobre trampolins. Aquesta activitat dirigida està adaptada a qualsevol nivell i te com a objetiu desenvolupar les habilitats en llits elàstics. A BOUNCE Flight Squad aprendràs el veritable significat de FREESTYLE enfocat a les acrobàcies.

El propòsit de Flight Squad es desenvolupar una excel.lent tècnica en acrobàcies, ja sigui per a principiants o gimnastes experimentats. Les classes proporcionan una base sòlida per a l’evolució cap a una dinàmica avançada de moviments. Aquesta base es molt beneficiosa per a la pràctica de qualsevol esport o activitat física.

BOUNCE Flight Squad és una activitat on la diversió, l’evolució i el desenvolupament es fomenten mitjançant un entorn inclusiu. El programa incrementa i promou l’equilibri, la força, la coordinació i l’agilitat a través de la òptica dels esports Freestyle acrobàtics.

LEs clasSes

Una classe estructurada de 1 hora, on els alumnes aprendran com dominar els fonaments dels salts en un trampolí, evolucionant fins a moviments mes avançats sempre associats amb el FREESTYLE i les acrobàcies.

Les classes començan amb un escalfament, seguit d’un entrenament personalitzat finalitzant en un entrenament lliure.

Els entrenadors especialitzats es dedicaran a cada estudiant individualment,
guiant-los adequadament en el seu progrés. Els entrenadors es centraran en les habilitats individuals, buscant progressar en rutines que incloguin diversos movimients de gimnàs i acrobàcies a trampolins.
*Nens i nenes a partir de 6 anys

horariS

Dilluns i dimecres
19h-20h

*Totes les classes duran 60 minuts

PReU

Accés a totes les classes de BOUNCE Parkour Squad 2 hores a la setmana
Accés a totes las Friday Super Sessions (3 hores tots els divendres) del mes
Total 5 hores a la setmana

75€

COM APUNTAR-SE?

Pots comprar l’accés a la nostra Tenda online o en el mateix local. Pots reservar també classes individuals des del nostre sistema de reserves.

ESTIC INTERESAT
I VUI SABER MES

* campo obligatorio

NECESITES AJUDA?

COMENÇA UNA CONVERSA AL NOSTRE CHAT
TRUCA’NS A EL 932 201 572
ENVIA UN EMAIL A [email protected]