PReguntEs FreQÜents

 1. Consulti la nostra pàgina d’ubicacions

 2. Una de les millors coses del trampolí és que qualsevol pot fer-ho, des de nens petits fins els seus pares i avis. No obstant això, per a garantir que tots estiguin segurs, tenim límits d’edat i d’alçada dissenyats per a assegurar que les persones grans no ensopeguin accidentalment amb les persones més petites. Per a tots tipus d’entrades s’ha de tenir 3 anys d’edat o més. Els jumpers amb menys de 110cm d’alçada han d’accedir amb el ticket de Junior Jumper i tenen restringida l’entrada a l’àrea de Performance i X-Park (que és per a una alçada superior a 125cm).

 3. Els caps de setmana, dies festius i vacances escolars s’esgoten aviat, per la qual cosa a l’arribar podries tenir que esperar per a una sessió que estigui disponible. Faci clic a Reservar ara per verificar la disponibilitat i fer una reserva de la sessió desitjada.
 4. Acceptem totes les principals targetes de crèdit i dèbit (VISA, Mastercard i Paypal), per la qual cosa és fàcil reservar amb antelació. Si no pot reservar en línia, por fer una reserva al mostrador de recepció; no obstant això, al no reservar amb anticipació, corre el risc de perdre’s o d’esperar una sessió amb disponibilitat.

 5. Cap de les reserves són reemborsables ni transferibles. Si té més preocupacions sobre aquest tema, contacti’ns al 932 201 572 o enviï un correu electrònic [email protected]
 6. Recomanem arribar 15 minuts abans de l’hora reservada per fer el registre d’entrada individual i 30 minuts abans per fer el registre de reserves de festes d’aniversari i grups.
 7. Truqui’ns al 932 201 572 per parlar amb un membre de l’equip de servei al client de BOUNCE.
 8. Consulti les nostres pàgines de preus per obtenir una llista completa del tipus d’entrades i poder descobrir quina es l’adequada per a vostè.
 9. Recomanem roba esportiva amb una mica d’estirament. Els pantalons vaquers folgats estan permesos, però recomanem pantalons de xandall i camises de màniga llarga. Sabates esportives amb cordons, sola plana i punta tancada s’han d’utilitzar en el X-Park. Els mitjons Bounce antilliscants són obligatoris per evitar relliscades. Aquests s’agreguen a la seva tarifa d’admissió la primera vegada que visita Bounce i després són seus perquè segueixin sent utilitzats novament en totes les visites següents. Contacti’ns al 932 201 572 per conèixer la disponibilitat de la sala de canvi en el lloc triat.
 10. A causa de la nostra política de salut i seguretat alimentària, no es permet portar cap tipus de menjar o beguda de fora.

 11. BOUNCE té taquilles de calaix obert i taquilles de pagament segures pagades disponibles en cada lloc.
 12. Sí, per a grups de 10 o més persones.
 13. Si, tenim diverses opcions disponibles per oferir, des de tots els nostres accessos fins el nostre fantàstic marxandatge. Pots comprar-ho a la nostra recepció.

 14. Truqui al nostre equip de Contact Center al 932 201 572 durant l’horari següent: de 9H a 18, de Dilluns a Diumenge. Alternativament, enviï’ns un correu electrònic a [email protected]
 15. Sí, saltar en trampolí és un dels millors exercicis que hi ha! Clica aquí per a conèixer els beneficis del trampolí per a la seva salut.

 16. La seguretat és la prioritat número 1 a BOUNCE. Per a més detalls, consulti la nostra secció de seguretat.