BOUNCE Parkour Squad clases

Bounce Parkour SQUAD

BOUNCE Parkour Squad combina elements bàsics del Parkour i Freerunning en un programa emocionant i desafiant.

El programa ensenya els fundaments del moviment atlètic d’una manera que obre el mon de l’esport d’aventura i tambè proporciona una base ideal per a qualsevol activitat física.

L’objectiu de BOUNCE Parkour Squad és equilibrar la diversió, el progrés i el desenvolupament de las habilitats en un entorn social inclusiu. El programa desenvolupa i aprofita l’equilibri, la força, la coordinació i la agilitat a través d’aquest esport basat en el freestyle.

Les disciplines de Parkour, Freerunning i Adventure Racing es basan en mètodes d’entrenament físic que desenvolupen la capacitat de superar obstacles físics i mentals, utilitzant tan sols els movimients naturals del cos. Des de la seva aparició a la década dels 80, aquestes formes de moviment s’han popularitzat augmentant la seva credibilitat, convertint-se en esports legítims per dret propi.

LEs clasSes

A les classes estructurades de 60 minuts, els participants de Bounce Parkour Squad seran portats pel camí de el desenvolupament, progressant les seves habilitats al terra i tècniques aèries.

Els entrenadors acreditatats guiaran las mebres de Bounce Parkour Squad a través diversos desafiaments que desenvoluparant formes creatives de moviment, equilibri, mortals i aterratges de manera segura.

Està dirigit a principiants i avanzades i s’instrueix en
3 seqüències:

Dominar els fonaments
Desenvolupar velocitat i precisió del moviment
Desenvolupar la creativitat i autoexpressió

*Nens i nenes a partir de 6 anys

horaris

Dilluns i dimecres
19h-20h

*Totes les classes duran 60 minuts

PREU

Accés a totes les classes de BOUNCE Parkour Squad 2 hores a la setmana
Accés a totes las Friday Super Sessions (3 hores tots els divendres) del mes
Total 5 hores a la setmana

75€

Com apuntar-se?

Pots comprar l’accés a la nostra Tenda online o en el mateix local. Pots reservar també classes individuals des del nostre sistema de reserves.

ESTic INTERESAt
i vui SABER Mes

* campo obligatorio

NECESITeS AjUDA?

COMENÇA UNA CONVERSA AL NOSTRE CHAT
TRUCA’NS A EL 932 201 572
ENVIA UN EMAIL A [email protected]