Política de Privacitat

INFORMACIÓ LEGAL SOBRE LA PROTECCIÓ DE DADES

En Dream & Jump, S.L. (Comercialment anomenat BOUNCEIncEspanya) entenem que l’ús de les seves dades personals requereix la seva confiança).

BOUNCEInc Espanya està decidit a garantir que el respecte dels principis bàsics de la protecció de dades no només estigui subjecte als més alts estàndards de privacitat, sinó que també declari que utilitzarem les seves dades personals per a les finalitats clarament identificats i de conformitat amb les normes legalment establertes per a la protecció de dades.

La confidencialitat i la integritat de les seves dades personals són una de les nostres principals preocupacions.

Aquesta política de privacitat estableix la forma en què BOUNCEInc Espanya utilitza i processa les dades personals dels clients actuals i potencials de les plataformes digitals i consta de les següents seccions:

Qui som?

Dream & Jump, S.L., amb seu a Cl Consell de Cent num.375 P.2 Pta.i 08008 Barcelona, amb número fiscal B66887670 (en endavant, “BOUNCEInc Espanya”).

Sense perjudici de desenvolupar la seva activitat utilitzant la denominació “BOUNCEInc Espanya”, sota llicència de franquícia BOUNCE AUSTRÀLIA PTY LTD.

Quines són les plataformes digitals BOUNCEInc Spain?

BOUNCEInc Espanya està representada en els canals digitals a través de:

www.bounceinc.es – lloc web institucional, on es presenten els serveis i es creen totes les reserves d’accés i festes d’aniversari;

www.bouncepopup.es – Botiga online, que ven cupons digitals, programes i comercialització de la marca internacional.

Qui és responsable del processament de les seves dades personals?

BOUNCEInc Espanya és responsable del tractament de les dades personals dels seus clients i / o clients potencials que procedeixen a l’ompliment de les seves dades i enviament del formulari d’autorització de Comunicacions de Màrqueting de BOUNCEInc Espanya.

BOUNCEInc Espanya, a través del Departament de Màrqueting, serà també responsable del tractament de les dades personals dels clients en les plataformes digitals esmentades anteriorment i en el cas que s’hagi autoritzat la seva comunicació en els termes del Formulari d’Autorització de Comunicació Individual d’BOUNCEInc Espanya .

BOUNCEInc Espanya compleix amb la normativa vigent per al tractament de dades personals, que estan actualment previstes en el Reglament (UE) 2016/679, del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 (d’ara endavant, GDPR)

Com recopilem les seves dades personals?

Les seves dades personals es recopilaran i processaran a les següents situacions:

 • Si envieu el formulari d’autorització i / o subscriu informació específica en les plataformes digitals BOUNCE inc Espanya.
 • Si compra i / o utilitza un producte o servei en les plataformes digitals de BOUNCEInc Espanya.

Per a què fins i sobre quina base es poden utilitzar les seves dades personals?

Les seves dades personals es recopilaran i utilitzaran a l’efecte de Suport al Client (festes d’aniversari o reserves de grup) i Màrqueting (comunicació d’informació, serveis i productes de BOUNCEInc Spain) en els termes estrictes que seleccioni en el Formulari d’autorització per a la Comunicació individual d’BOUNCEInc Espanya.

Les seves dades personals només s’utilitzaran per als fins esmentats anteriorment.

Les seves dades no seran transmeses a altres, ni seran utilitzades per a diferents propòsits dels que vostè prèviament va autoritzar.

En els termes de la legislació de protecció de dades vigent en la Unió Europea a partir del 25 de maig de 2018 (GDPR), l’ús de dades personals s’ha de justificar, com a mínim, en un únic fonament jurídic per al tractament de dades personals. Podeu llegir l’explicació sobre l’abast de cada un d’aquests motius *

* Motius legals per al processament de dades personals:

 1. Quan hagi atorgat el seu consentiment per al processament de les seves dades personals (per aquest efecte, se li presentarà un formulari de consentiment per a l’ús de les seves dades personals, aquesta autorització pot eliminar posteriorment).
 2. Quan el processament és necessari per celebrar un contracte o per procedir a la seva execució.
 3. Quan el processament sigui necessari per al compliment de les obligacions legals a què BOUNCEInc Espanya està subjecte.
 4. Quan el processament és necessari per assolir un interès legítim i les nostres raons per al seu ús prevalen sobre els seus drets de protecció de dades.
 5. Quan el processament sigui necessari per declarar, practicar o defensar un dret en un procediment legal contra vostè, nosaltres o un tercer.

Quines dades personals es poden recopilar?

Les següents categories de dades personals poden recopilar a través dels canals i serveis descrits en aquesta Política de privacitat.

Dades recopilades per BOUNCE inc Espanya:

 • Informació personal
  • Nom, adreça, adreça de correu electrònic, contacte telefònic, data de naixement, número fiscal, nom de la companyia.
  • Ofertes rebudes; data de compra, data de registre, data de comanda, data de lliurament; detalls de la compra de productes i accessoris; historial de campanyes / respostes; historial de queixes

Aplicacions, pàgina d’internet i dades de xarxes socials

Si el client s’ha registrat o certificat, és possible l’ús de les següents dades: ús mitjana de l’aplicació (comportament dins de les aplicacions); Informació sobre la ubicació; ús d’entreteniment en línia; ús de la pàgina BOUNCEInc Spain; ús de les xarxes socials d’BOUNCEInc Espanya (per exemple, visites i publicacions en plataformes digitals).

Dades de plataformes digitals d’BOUNCEInc Espanya

En cas que s’hagi registrat en les plataformes digitals de BOUNCEInc Espanya (lloc web de l’empresa o botiga en línia), és possible utilitzar les següents dades: detalls de com usar la plataforma, data i hora i naturalesa de les sol·licituds, la seva adreça IP, dades sobre el dispositiu que usa per interactuar amb la plataforma utilitzada.

Com mantenim segura la seva informació personal?

Utilitzem una diversitat de mesures de seguretat, incloses eines de xifrat i autenticació, per ajudar a protegir i mantenir la seguretat, la integritat i la disponibilitat de les seves dades personals.

Tot i que la transmissió de dades a través d’Internet o lloc web no pot garantir seguretat total contra intrusions, nosaltres i els nostres proveïdors de serveis i socis comercials fem els millors esforços per implementar i mantenir mesures de seguretat destinades a protegir les seves dades personals d’acord amb les regulacions legals de protecció de dades. Entre d’altres, hem implementat les següents mesures:

Accés personal estricte a les seves dades personals segons els criteris de “necessitat de saber” i només en l’àmbit dels fins comunicats;

 • Transferència de dades recopilades només en forma encriptada;
 • Emmagatzematge de dades altament confidencials (com informació sobre targetes de crèdit) només en forma xifrada;
 • Protecció dels sistemes de TI a través de tallafocs, amb l’objectiu d’evitar l’accés no autoritzat a les seves dades personals; i
 • Monitorització permanent dels accessos als sistemes de TI amb l’objectiu de prevenir, detectar i evitar el mal ús de les seves dades personals.

En cas que BOUNCEInc Espanya subcontracti serveis que impliquin el tractament de dades personals, aquestes entitats estan obligades a adoptar les mesures tècniques i organitzatives necessàries per garantir la protecció de les dades personals davant la destrucció, pèrdua, canvi, divulgació, accés no autoritzat o qualsevol altre tipus de processament il·legal.

Quant de temps conservarem les seves dades personals?

Només conservarem les seves dades el temps que sigui necessari, tenint en compte el propòsit pel qual es van recopilar, aplicant els criteris d’informació de retenció apropiats per a cada processament i d’acord amb les obligacions legals i reglamentàries aplicables.

Per als fins descrits en aquesta Política de privacitat (assistència al client i comercialització) les seves dades personals es conservaran fins a un màxim de 12 a 24 mesos, respectivament, comptats a partir del consentiment de recopilació de dades o des de l’últim contacte realitzat (d’acord amb el que ha passat l’última vegada) i si, dins d’aquest període, no ha eliminat el seu consentiment.

En els termes de la legislació aplicable, les dades personals que s’han convertit en anònims (la persona ja no és identificable o deixa de ser identificable) no es consideren dades personals. Recordeu que perquè les dades siguin veritablement anònims, l’anonimat ha de ser irreversible.

Per tant, una vegada que s’acabi el termini màxim, les seves dades es convertiran en anònimes o, si no, destruïdes adequadament.

Amb qui podem compartir les seves dades personals i com els mantenim segures?

BOUNCEInc és una companyia global. Per tant, els nostres proveïdors o proveïdors de serveis ubicats en països fora de l’EEE poden accedir a les seves dades personals per a les finalitats descrites en aquesta Política de Privacitat, on la legislació de protecció de dades pot ser menys estricta que l’aplicable en l’EEE.

Li garantim que les seves dades personals que seran exportades fora de l’EEE seran processades d’acord amb les mesures de seguretat apropiades.

Certs països fora de l’EEE, com Austràlia, ja van ser reconeguts per la Comissió Europea (CE) per oferir un nivell adequat de protecció de dades, per tant, respecte d’aquests, no seran necessàries mesures addicionals.

Les seves dades personals es transferiran a proveïdors de serveis ubicats en els EE. UU. (Estats Units d’Amèrica) que s’hagin adherit, a prop del Departament de Comerç dels Estats Units, a l’Escut de protecció de la privacitat UE-EUA.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres (consulteu el següent article) si desitja sol·licitar la disponibilitat d’informació sobre les salvaguardes específiques que es van aplicar a l’exportació de les seves dades a proveïdors / proveïdors de serveis ubicats fora de EEA.

Les seves dades s’emmagatzemen en els servidors protegits dels nostres proveïdors / proveïdors de serveis, sent accedits i utilitzats exclusivament segons les nostres polítiques i estàndards (o polítiques i estàndards equivalents dels nostres proveïdors / proveïdors de serveis).

Contactes BOUNCEinc Espanya

Responsable de la protecció de dades

Email: [email protected]

Servei d’atenció al client BOUNCEInc Espanya

Email: [email protected]

Com pot canviar o eliminar el seu consentiment – plataformes digitals?

El consentiment es pot eliminar en qualsevol moment. Recordeu que la revocació només s’aplica al futur, no té efectes retroactius. Per tant, el processament de dades pot ocórrer abans que la revocació no estigui coberta per aquest.

Després d’eliminar el seu consentiment, ja no serem contactats ni rebrà comunicacions per als fins descrits en aquesta Política de privacitat.

Per realitzar qualsevol canvi en les seves dades (anul·lació o edició) enviat a BOUNCEInc Spain, se li proporciona un enllaç a totes les comunicacions de correu electrònic. L’últim Formulari d’Autorització enviat a BOUNCEInc Espanya prevaldrà sobre tots els anteriors.

Dret d’accés, rectificació, eliminació, limitació de processament, oposició al processament, sol·licitud de la portabilitat de les seves dades

Té dret, sempre que ho desitgi i de forma gratuïta, a sol·licitar a BOUNCEInc Espanya que:

 • accedir a les dades
 • demanar la rectificació de les seves dades
 • sol·licitar l’eliminació de les seves dades
 • pregunti la limitació del seu processament de dades
 • s’oposen al processament de les seves dades
 • sol·licitar la portabilitat de les seves dades a una entitat informada per vostè

Recordeu que en cas que hi hagi una norma o obligació legalment imposada que sobreescriure aquests drets, BOUNCEInc Espanya li informarà de la impossibilitat de realitzar la sol·licitud, i remetre el motiu respectiu.

Si té alguna pregunta relacionada amb l’ús de les seves dades personals, ha de comunicar-se amb el nostre servei d’atenció al client. A més, pot comunicar-se amb el responsable de la protecció de dades.

Si considera que les seves dades no s’estan processant d’acord amb la legislació aplicable, és a dir, europea i nacional, li recordem que té dret a presentar una queixa davant d’una autoritat de control (per exemple, Agència Espanyola de Protecció de Dades – AEPD | carrer Jorge Juan nº 6, 28001 Madrid | Tel: +34 912.663.517 | web: https://www.aepd.es/).

Revisions a la política de privacitat

BOUNCEInc Spain es reserva el dret de, en qualsevol moment, procedir a alteracions i / o revisions a la present Política de Privadesa, sent qualssevol modificacions i / o revisions degudament comunicades i publicades en el lloc web.