La nostra política de seguretat

BOUNCE té un sistema de seguretat estrictament administrat i monitoritzat, desenvolupant un entorn de les millors pràctiques internacionals.

La seguretat és la nostra prioritat número 1

Des de la seva apertura a l’agost de 2012, hem tingut aproximadament 1 lesió important (com una fractura) per cada 10.000 persones que passen una hora saltant en BOUNCE . En 2013, l’Institut de Recerca de Lesions de Monash va proporcionar a BOUNCE una avaluació de tercers del nostre historial de seguretat en Glen Iris, i Monash va descobrir que BOUNCE es comparava favorablement amb altres esports amateur tradicionals. “Hi ha una probabilitat significativament menor de patir una lesió greu saltant en BOUNCE que jugar molts dels esports amateur més àmpliament adoptats, com el futbol americà, el futbol o el bàsquet”. Monash Injury Research Institute – Basat en les dades publicades disponibles en 2013.

Saltar segur

Les normes i pautes de seguretat generals per a cada àrea es mostren al llarg de BOUNCE . Els nostres termes i condicions descriuen els riscos i es considera que qualsevol persona que salti en BOUNCE ha acceptat aquestes condicions abans de saltar. Igual que la majoria de les activitats esportives, el trampolí crea la possibilitat de lesions fins i tot quan es realitza correctament seguint les normes i pautes apropiades. Les nostres normes i pautes de seguretat s’han desenvolupat en conjunt amb experts en seguretat reconeguts amb l’adreça específica per complir o superar les millors pràctiques del món. Per minimitzar la possibilitat de situacions perilloses, especialment per Jumpers inexperts, hem publicat clarament les normes obligatòries de trampolí en l’entrada de cada pista. Aquestes normes són imposades pel nostre personal..

Trampolins BOUNCE vs el trampolins Tradicionals

Històricament, les lesions relacionades amb el trampolí s’han produït quan els Jumpers ‘cauen’ d’un trampolí en el terra o aterren en el ‘padding’ . Bounce ha minimitzat aquests riscos en assegurar que les nostres àrees de trampolí estiguin emmurallades amb superfícies de rebot i que els nostres marcs estiguin coberts amb l’embuatat de més alt nivell disponible. Hem dissenyat les nostres instal·lacions per reduir o eliminar els perills associats amb trampolins domèstics típics i treballem contínuament per garantir un entorn segur a través d’un disseny, enginyeria, construcció, capacitació i recerca òptims.

Farcitment

Cada polzada quadrada de l’estructura de suport del trampolí exposada (l’acer i els molls entre els llits de trampolí) està coberta per més de dues polzades de farciment de gimnàstica. A l’àrea de Performance Trampolí, això augmenta a vuit polzades. A més, hem afegit tecnologia al nostre farcit: la primera capa és una escuma amb revestiment de catifa per a més durabilitat i resistència, i la segona capa d’escuma està coberta en vinil per al seu ajust i comoditat. Els ressorts estan completament encapsulats en una làmina de polipropilè i coberts per un encoixinat de vinil. Hem complert o superat els requisits de farciment recomanats per l’estàndard líder internacional.

Supervisió del personal i experts

BOUNCE recluta personal que tingui una gran experiència en àrees de gimnàstica i esports i activitats associades, com el rendiment del circ i l’entrenament esportiu. Cadascuna de les pistes / àrees de trampolí és monitorejada per personal capacitat en trampolins. El nostre equip d’amfitrions Bounce està capacitat en reanimació cardiopulmonar (RCP) i primers auxilis, a més tenen la tasca de fer complir les regles de la arena com ara, una persona per trampolí per evitar col·lisions. Els nens i les nenes menors de 110 cm d’altura (que generalment tenen 6 anys o menys) tenen horaris i àrees d’accés especials. La nostra àrea exclusiva Junior Jumpers està restringida a Jumpers de menys de 110 cm, la qual cosa, manté a aquests saltadors Junior separats de nens més grans i adults.

Estàndards internacionals

BOUNCE és part de l’organisme internacional líder que s’esforça per crear les millors pràctiques del món per a la seguretat del trampolí. Com a membre fundador de ATPA, la seguretat i el benestar dels usuaris segueix estant a l’avantguarda de l’experiència de BOUNCE. Localment, BOUNCE està treballant amb Gimnàstics Austràlia per dissenyar els elements crítics de les nostres polítiques, programes i procediments de seguretat. Això ha inclòs el disseny del client de tallers de seguretat del personal i programes de capacitació.

Entrenament i instrucció

Un dels nostres principals principis de seguretat és garantir que els participants no intentin cap activitat més enllà del seu nivell d’habilitat. Les classes estaran disponibles per a tots els nivells d’habilitat per ajudar a desenvolupar habilitats des d’aprendre a saltar de manera segura fins a entrenament aeri especialitzat per a esports d’acció com a esquí, Snowboard, Wakeboard , Kiteboarding i gimnàstica.

Mitjons ANTILLISCANTS

Qualsevol que salti en BOUNCE ha d’utilitzar els nostres mitjons antilliscants aprovats, dissenyats per ajudar a maximitzar l’adherència, la seguretat i la higiene general.

Junior Jumpers

Per Jumpers de 3 anys o més però menys de 110 cm d’alçada (generalment menors de 6 anys). Disponible per reservar només on es mostra el símbol JJ. Els Juniors Jumpers poden accedir a la majoria de les àrees i tenen una secció delicada a l’arena de salt lliure. Per la seva seguretat, aquesta àrea només està restringida a Jumpers de menys de 110 cm.

Feedback

Encoratgem i agraïm qualsevol comentari que ens ajudi a continuar desenvolupant un programa i entorn de seguretat de millors pràctiques en BOUNCE. Posi’s en contacte amb nosaltres per per proporcionar qualsevol comentari i/o opinió.

La seguretat és la nostra prioritat número 1

BOUNCE és una instal·lació d’esports d’agilitat on poden ocórrer lesions.
Igual que tots els esports, els participants han de decidir si els beneficis de la participació justifiquen el risc de lesió.
Si us plau coneix i accepta els riscos i accepta els riscos. Segueix les normes i vés amb compte.
Per obtenir més informació, consulti les nostres Normes i Pautes de Seguretat.

Manten-te dins dels teus límits

Tingues Cura dels altres

Segueix les normes